Húsvéti töltött csirkecomb, a töltelékbe főtt tojás és sonka is kerül, finom húsvéti főétel, húsvéti ebéd ötlet.
Hozzávalók:
- 3 db csirkecomb
- 2 db főtt tojás
- 15 dkg füstölt főtt sonka / tarja
- 2 db zsemle
- 1 csokor petrezselyem
- só
- bors
- grill fűszerkeverék
Húsvéti töltött csirkecomb recept:
1 Főzd meg a tojásokat, majd kockázd fel.
2. Kockázd fel a füstölt sonkát.
3. Áztasd vízbe a zsemléket, majd jól nyomkodd ki.
4. Keverd a zsemléhez a főtt tojást, sonkát, felaprított petrezselymet és fűszerezd sóval és borssal.
5. Lazítsd fel a csirkecombok bőrét, és töltsd a bőre alá a tölteléket.
6. Fűszerezd a megtöltött csirkecombokat sóval, borssal, grill fűszerkeverékkel.
7. Tedd a combokat egy olajjal kikent tepsibe, takard le alufóliával.
8. Tedd a 180 fokra előmelegített sütőbe, és süsd kb. 30 percig.
9. Vedd le az alufóliát, és süsd még kb. 15 percig, hogy szépen megpiruljanak.